06 november 07:10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Sedan midnatt har fem personer omhändertagits för fylleri. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk.

Polisen har utfört kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon misstanke om brott.

02:04 Trafikolycka, Umeå
Polisen larmas om en trafikolycka på Riksvägen/Tegsvägen på Teg i Umeå. En motorcyklist ska ha gått omkull och kört in i ett räcke, enligt initiala uppgifter. Det är oklart om föraren behöver uppsöka sjukvård. Polisen har varit på plats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

04:06 Stöld, Umeå
Polisen beordras till en adress på Grisbacka med anledning av en misstänkt pågående cykelstöld. Två stulna cyklar anträffas, de tas i beslag. Polisen anträffar också två personer, en kvinna och en man, som misstänks för stöld alternativt häleri. 

05:39 Rattfylleri, Skellefteå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Skellefteå. Föraren, en man, blåser positivt i sållningsinstrumentet och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande grovt rattfylleri. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.