06 november 07:50, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr. Här följer ett urval av nattens händelser.

04:05, misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om ett bråk med ett flertal personer inblandade utanför en nattklubb vid Hvitfeldsplatsen. Initiala uppgifter säger att det finns knivar och kort efter kommer uppgifter om skottlossning. Polis och ambulans åker till platsen. Inga av de inblandade personerna kvar när polis kommer fram. Det finns inget i nuläget som styrker att det har varit någon skottlossning. Troligtvis har någon kastat så kallade ”bangers” i samband med bråket. Samtidigt finns det vittnesuppgifter om att ett pistolliknande föremål varit synligt. Ingen skadad kvar på platsen. Ingen misstänkt eller gripen. En anmälan om misshandel samt grovt vapenbrott är upprättad.

02:34, våld mot tjänsteman, Göteborg
Två personer bråkar ombord på ett tåg, som har stannat på Gamlestadens resecentrum. De ska enligt uppgift bråkat med personal på tåget. Polis larmas till platsen. De två personerna omhändertas och avlägsnas från platsen. De är samtidigt misstänkta för ofredande, våld mot tjänsteman samt ringa narkotikabrott. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov.

02:30, knivlagen, Skövde
En patrull kontrollerar en man i centrala Skövde. Mannen har en kniv och narkotika på sig. Han omhändertas för kontroll misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott.

23:31, skadegörelse, Trollhättan
En väktare larmar polis efter att det har varit skadegörelse på en skola på Paradisvägen. Väktaren har även hittat tillhygge, som används för att krossa rutor. Polis kommer till platsen och söker i området. Ingen misstänkt eller gripen. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

22:51, narkotikabrott, Borås
En patrull kontrollerar med två personer en bil vid Krokshallastorget. En av personerna har en kniv på sig. Patrullen anträffar även narkotika. Personen misstänks för brott mot knivlagen samt narkotikabrott innehav.  

21:43, brand, Göteborg
Vi får larm om en brand i en kolonistuga på Södra Tagenevägen, Skälltorp. Räddningstjänst, ambulans och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om skadegörelse genom brand är upprättad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.