06 november 09:00, Sammanfattning natt, Örebro län

Urval av nattens polisiära ärenden i Örebro län.

Karlskoga

00:47: Polisen fick samtal om högt spelande fordon på en adress i Rävåsen. Tre bilar blev avvisade från platsen. 

01:05: En man i 25-årsåldern blev omhändertagen på en krog enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). 

Nora

04:58: Polisen genomförde en trafikkontroll i cirka en timme på riksväg 50 i Fingerboda. Två bilister fick ordningsböter och ett körkort omhändertogs under trafikkontrollen. 

Örebro

00:05: Polisen larmades till ett obebott hus på Väster som utsatts för skadegörelse genom att fönster krossats. Ingen person anträffades av patrull på platsen. En anmälan har upprättats om skadegörelse. 

02:46: En man i 25-årsåldern misstänks för skadegörelse. Polisen larmades till en adress i centrala Örebro efter att vittnen sett glas, en tv och flaskor kastats ut från en lägenhet. En bil träffades och fick rutan krossad. När patrull höll förhör med vittnen kom ett ägg kastat från en balkong och man kontrollerade då en lägenhetsinnehavare som misstänks för skadegörelsen. 

I övrigt bland annat några fall av fylleri hanterats samt 4 larm om viltolyckor (utan personskador) inkommit under natten. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.