07 november 02:30, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens händelser

21:49 - Försök till Rån. Kramfors

En maskerad man försöker med ett vasst föremål tilltvinga sig pengar från en restaurang. Mannen lyckas inte få med sig något från platsen. Polis genomför sökinsats efter mannen med bl.a. hundpatrull. Ingen misstänkt person påträffas. Polis har genomfört utredningsåtgärder på platsen och kommer fortsätta med detta under morgonen. Polis skriver anmälan gällande försök till rån.

00:48 - Försök till stöld genom inbrott. Sundsvall

Polis kallas till en skola med anledning av ett inbrottslarm. På plats konstateras att ett fönster till skolan står öppet och att någon varit in i ett rum. Ingen misstänkt person hittas på platsen. Polis skriver en anmälan.

01:08 - Skadegörelse genom brand. Centrala Kramfors

Räddningstjänst och polis kallas till en adress där två bilar brinner. Räddningstjänst släcker bränderna. Ingen misstänkt person hittas på platsen. Polis skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01:27 - Grov olovlig körning. Långsele

Polis kontrollerar en personbil där föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande grov olovlig körning och tar bilen i beslag enligt TBL 7§, för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

02:30 - Lugnt i länet

03:58 - Försök till stöld. Centrala Härnösand

Polis kallas till en adress med anledning av att två personer setts försöka bryta sig in i ett förråd samt två bilar. Polis på plats kan inte hitta de aktuella personerna. Det upprättas tre polisanmälningar.

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.