07 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

18.31 Halmstad, inbrott
På Bäckvägen har det varit inbrott i en villa. Någon hade tagit sig in via ett fönster och stulit smycken och kontanter. Polisen spärrade av och en teknisk undersökning ska göras för att säkra spår. Ingen misstänkt i nuläget.

20.31 Kungsbacka, inbrott
I Lyngås har någon tagit sig in i en bostad genom att krossa ett fönster. Man har bland annat stulit ett smyckeskrin. Inbrottet har skett någon gång sen i torsdags. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

02.13 Varberg, drograttfylleri m.m.
På riksväg 41 i Gunnestorp stoppades en bilist för kontroll. Förare var en man i 55-årsåldern som saknade körkort och som visade tecken på narkotikapåverkan. Han hade även en kniv på sig. Han togs med för provtagning och rapporterades för grov olovlig körning, drograttfylleri samt brott mot knivlagen.

02.37 Kungsbacka, inbrott
Larm från restaurangen på Sjögärde golfklubb. I kameralarmet kunde man se hur någon var inne i restaurangen. När polisen kom till platsen var en ruta till restaurangen krossad men personen var borta. Trots sök med bland annat hund har ingen person ännu gripits. I nuläget är det oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.