07 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

21.39 Skövde, trafikolycka
I Locketorp kolliderade en bil och en A-traktor. A-traktorn ska ha kört ut trots väjningsplikt och kört in i sidan på bilen. En pojke och en flicka i 15-årsåldern som färdades i A-traktorn fick föras till sjukhus med smärtor i huvudet och nacken. Båda fordonen fick bärgas från platsen. En anmälan om att ej ha iakttagit väjningsplikt har skrivits.

00.45 Trollhättan, bilbrand
Räddningstjänst och polis larmades till Slåttervägen där en bil börjat att brinna. Branden kunde begränsas till en bil och en anmälan om skadegörelse genom brand har skrivits. Ingen misstänkt.

02.03 Göteborg, drograttfylleri m.m.
På Valhallagatan stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 50-årsåldern, saknade körkort och var märkbart påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning och rapporterades för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Bilen togs i beslag.

03.32 Göteborg, bilbrand
På en parkering på Myntgatan började flera bilar att brinna. Räddningstjänst och polis larmades till platsen och sammanlagt sex bilar blev skadade i branden. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats men i nuläget finns ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.