07 november 07:32, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

22.26 Polis stoppade ett fordon för kontroll på Ärnäsvägen, Strängnäs. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en man i 55-årsåldern, saknade giltigt körkort. Mannen misstänks för grov olovlig körning och en anmälan skrivs.

22.48 Polis stoppade ett fordon för kontroll på Stenvägen, Mariefred. Vid kontrollen visade det sig att föraren, en kvinna i 35-årsåldern, saknade giltigt körkort. Kvinnan misstänks för grov olovlig körning och en anmälan skrivs.

22.55 Polis stoppade ett fordon för kontroll i området Mesta, Eskilstuna. Fyra personer, två män och två kvinnor, fanns i fordonet. Vid kontroll hittade polispatrullen misstänkt stöldgods i bilen. Samtliga personer misstänks för stöld och anmälan skrivs.

02.23 Polis stoppade ett fordon för kontroll på Västeråsvägen, Eskilstuna. Vid kontroll fattade polispatrullen misstankar om att föraren var berusad. Föraren, en man i 30-årsåldern, togs med för provtagning. Mannen misstänks för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

Inga allvarliga brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.