Uppdaterad 07 november 17:30

07 november 15:50, Misshandel, grov, Härryda

En pojke skadad vid ett bråk i Landvetter norra.

Polisen får in larm om att någons ska vara skadad efter någon typ av bråk vid Linbanevägen. En pojke ska vara skadad av ett flertal gärningsmännen, även de unga. Först nämns en knivskadad men det visar sig vara fel. Han är skadad, en huvudskada som troligen kommer från att man ska ha slagit/kastat sten mot huvudet. Oklart hur omfattande skadan är. Den skadade är drygt femton år och gärningsmännen ungefär i samma ålder. En anhörig till den skadade ska ha avbrutet händelsen. Gärningsmännen som troligen var två eller tre ska senast varit synliga springande ner mot Landvetter centrum. Ingen gripen i nuläget.  

Ambulans och polis åker mot platsen.

Polis finns på brottsplatsen men söker även efter de gärningsmän som lämnat platsen. Den skadade har troligen avförts till sjukhus. Okänt skadeläge. Polis följer med för att om möjligt få höra den skadade närmare kring händelsen.  

Kl 17.30: Ingen har gripits. Polisen har genomfört förhör på platsen och gjort vissa beslag. 

Händelsen uppdateras när/om ny information tillkommer. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.