Uppdaterad 08 november 13:21

07 november 18:37, Mord/dråp, försök, Göteborg

Man knivskadad i Kvillebäcken.

Polisen får larm om att en man ska ha blivit knivskadad/huggen vid Färgfabriksgatan. Den skadade uppges ha ett flertal knivskador i bålen. Skadeläget i övrigt är inte känt. Polis och ambulans åker mot platsen. 

Kl 18.38: Polis på plats. Den skadade anträffas på platsen. Han körs omgående till Sahlgrenska sjukhuset. Oklart skadeläge. Händelsen ska ha inträffat inomhus eller i närheten av en pizzeria/kebab restaurang på adressen. Ytterligare tre personer anträffade på den aktuella platsen som hörs av polis. Ingen gripen i nuläget. Förundersökning inleds med rubricering försök till mord alt. dråp. 

Den skadade är en man som är strax under 30 år. Polis följer med till sjukhuset. De personer som befann sig på brottsplatsen kommer att hämtas till förhör. Platsen spärras av för teknisk undersökning. Den skadade är ännu inte tillgänglig för förhör/han är under vård. Tillståndet för den skadade är inte känt.  

Uppdatering 221108:

Den skadade mannen vårdas fortsatt på sjukhus. Han är vaken och talbar. Ingen är gripen, men förundersökningsarbetet gällande försök till mord pågår. 

Det finns ingen ytterligare information att lämna om händelsen. 

Händelsen uppdateras här så fort ny information kan lämnas ut från händelsen/förundersökningen.    

Har du/ni några upplysningar/vittnesmål att lämna kring händelsen. Kontakta polisen på 114 14. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.