09 november 06:05, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

22.25 Rattfylleri, Terrakottagatan, Mölndal. En anmälare har sett en bilist som kört vinglande, och därefter krockat med ett träd. Bilisten, en kvinna, lmnar platsen gåendes. Anmälaren går efter kvinnan i väntan på polis, och hon anträffas när patrullen kommer fram. Hon blåser positivt för alkohol och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri. 

22.56 Trafikbrott, väg 27 Borås. Polispatrull får syn på en bil som färdas i hög hastighet, och den stoppas när den tar av vid Ryamotet. Föraren, en man i 25-års åldern, rapporteras för fortkörning och polis omhändertar hans körkort. 

00.22 Trafikolycka, väg 26 Skultorp, Skövde. Polis skickas till väg 26 Skultorp, där en bilist kört in i väggen i en tunnel. När polis anländer finns ingen person kvar vid bilen, men enligt vittne har tre personer setts lämna den. Polis söker i området med hund utan att hitta någon av dem. Bilen bärgas från platsen och polis skriver en anmälan obehörigt avvikande frånn trafikolycksplats ( smitning ). 

02.25 Olaga intrång, Granbacka, Dals-Ed. Polis skickas till Granbacka, där två personer med bil och släp syns i kamera inne på ett bergtäktområde, dit de tagit sig in genom att krypa under en grind. På området finns en arbetsbod och en hjullastare. När polis anländer till platsen finns bilen kvar, och de två personerna, två män, anträffas också. De kontrolleras och är nu misstänkta för olaga intrång. 

03.31 Brand, Sandspåret, Göteborg. Polis och räddningstjänst skickas till Sandspåret, där två parkerade bilar brinner. Räddningstjänst släcker, och polis skriver en anmälan skadegörelse genom brand, och kontaktar ägarna. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.