09 november 06:32, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser.

23.11 Narkotikabrott, Snapparp, Laholm. En anmälare har sett en bil som stått på en åker, men som personer vid den fått loss och sedan kört med i från platsen. Anmälaren kan ge bilens riktning och signalement. Polis får en stund senare syn på bilen på väg 15 Genevad där den inte stannar på polisens stoppsignal. Det blir ett förföljande, som slutar med att föraren kör in i ett staket till ett husvagnsföretag och polis kan blockera bilen för fortsatt färd. Tre personer i bilen kontrolleras av polis och anmälningar skrivs gällande ringa narkotikabrott genom eget bruk. En fjärde person uppges ha lämnat platsen springandes.

00.19 Brott mot knivlagen, Nya Tylösandsvägen, Halmstad. En trafikant ringer polis och uppger att en påverkad man går mitt i vägen. Polis skickas till platsen och mannen anträffas. Han visar tecken på påverkan och tas med för provtagning misstänkt för narkotikabrott genom eget bruk och brott mot knivlagen.

02.04 Stöld genom inbrott, Furet, Halmstad. Polis skickas till en bostad där man haft inbrott. Boende har varit borta och upptäcker vid hemkomst att ytterdörren är uppbruten. Polis tar uppgifter till en anmälan stöld genom inbrott. 

04.10 Stöld, Fridhemsvägen, Laholm. Polis stannar en personbil för kontroll. I bilen färdas två män, och i den finns även fyra däck som misstänks vara stulna. Dessa tas i beslag och männen är nu misstänkta för stöld. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.