09 november 08:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens händelser.

Under natten mot onsdagen har polisens regionledningscentral hanterat 45 ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits, se nedan. Övriga ärenden som har hanterats har varit av rutinkaraktär såsom kontroll av personer och fordon och viltolyckor utan personskador.

22:19 Polisen larmades till Vaggeryd med anledning av en misshandel i relation. En kvinna berättade att hon hade blivit slagen av en man som hon lever i en relation med. Kvinnan hade tagit sig ut från bostaden och larmat polis. Polisen mötte upp kvinnan utomhus och hon berättade vad som hade hänt. En man i 45-årsåldern greps i sin bostad misstänkt för misshandel i relation. Han anhölls av åklagare under natten. Kvinnan hade synliga skador men inte av så pass allvarlig karaktär att hon behövde uppsöka akutsjukvård.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.