Ett planerat tekniskt underhåll på polisen.se gör att vissa funktioner, som formulär och filtreringar, inte fungerar fullt ut. Tack för ditt tålamod!

Uppdaterad 01 oktober 23:11

01 oktober 22:21, Skottlossning, Landskrona

Man skadad vid skottlossning, centrum.

Flera uppringare berättar om misstänkt skottlossning i centrala Landskrona. Strax därefter inkommer uppgifter om att en skottskadad person anträffats i anslutning till en bil vid sjukhuset. Polis anträffar personen och påbörjar initiala sjukvårdsåtgärder. Samtidigt påbörjas ytterligare informationsinhämtning genom att bland annat prata med vittnen i syfte att få fram uppgifter om gärningsman/gärningsmän, tillvägagångssätt och lokalisera brottsplatsen.

Uppdatering: Den skottskadade är en man i 20-årsåldern. En trolig brottsplats på Gjörloffsgatan spärras av i väntan på vapenhund och kriminaltekniker. Bilen som transporterade målsägaren till sjukhus tas i beslag för vidare undersökning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.