02 oktober 08:18, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

01.04: Tre personer i övre tonåren blir misstänkta för egenmäktigt förfarande då de ska ha tagit sig in till en bygghiss och åkt upp i vid ett byggområde i Sörby.

01.59: En man i övre tonåren blir misstänkt för sexuellt ofredande av en kvinna i övre tonåren vid en nattklubb i centrala Örebro.

Karlskoga

02.20: En tonåring blir misstänkt för olovlig körning efter att denne framfört sin a-traktor i för hög hastighet. Tonåringens vårdnadshavare har blivit kontaktade av patrullen.

Kumla

01.07: På länsväg 529 i Byrsta genomförs en trafikkontroll där 13 förare får blåsa och samtliga blåser negativt. En förare blir dock rapporterad för olovlig körning då denne kör ett fordon som är avställt.

Askersund

02.08: Räddningstjänsten får åka ut på en bilbrand vid en parkeringsficka längs med riksväg 50 vid Ingelsby. Det ska inte ha funnits någon spridningsrisk i samband med branden och ingen person fanns i anslutning till bilen. Patrull upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand samt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.