02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Karlstad

00.19: Patrull kallas till en camping i Karlstads kommun med anledning av en misshandel. En man misstänks ha slagit en kvinna på campingen och det upprättas en anmälan om misshandel.

00.43: En person under 18 år blir misstänkt för missbruk av urkund efter att ha använt någon annans id-handling i ett försök att bli insläppt på en pub i Tingvallastaden.

03.08: En man i 60-årsåldern blir misstänkt för sexuellt ofredande efter att han ska ha antastat en kvinna i 20-årsåldern.

Arvika

03.36: En person ringer in med anledning av att denne bevittnat hur en man slagit en kvinna i centrala Arvika. Kvinnan som är i 25-årsåldern ska inte ha haft behov av ambulansvård. Det upprättas en anmälan om misshandel.

Sunne

05.54: I höjd med Bäckebron på E45 inträffar en singelolycka med en bil som voltar. Föraren, en kvinna i 70-årsåldern, får följa med ambulans för kontroll av sina skador. Bärgare har kört bort fordonet.

Kil

23.06: Räddningstjänsten larmas till en adress utanför Kil med anledning av att en äldre lada börjat att brinna. Ladan fick brinna ner och det finns ingen misstanke om brott.

01.25: I Fagerås stoppas ett fordon på E45 och föraren, en man i 30-årsåldern, får böter då han kört för fort.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.