22 oktober 08:18, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-08:00.

Sedan midnatt har en person omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En person har också medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikapåverkan. 

Polisen har utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

01:17 Misshandel, Härnsösand
Polisen beordras till centrum med anledning av ett bråk. Enligt de uppgifter som finns i nuläget ska tre personer, en man och två kvinnor, ha varit inblandade i bråket. Anmälningar gällande misshandel upprättas. Det finns ingen information om att det har funnits något vårdbehov.

01:30 Försök till grov misshandel, Kramfors
Polisen beordras till en plats i Kramfors. En minderårig person på moped upplever att en bil ska ha försökt preja honom av vägen. Det finns ingen misstänkt i nuläget. Det finns inga uppgifter om att personen ska ha kommit till skada. Förhör hålls och anmälan upprättas gällande försök till grov misshandel.

02:57 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i centrum. Ordningsbot utfärdas då föraren inte använt blinkers.

Övrigt: Under tidig morgon har två viltolyckor inrapporterats till polisen, de skedde i Västansjö, Timrå och på länsväg 331 i Viksjö, Härnösand. Inga personskador har uppstått.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.