23 oktober 06:56, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

En sammanfattning av nattens händelser i länet.

23.52 Grov misshandel, centrala Svenljunga. En man i 20-års åldern blir knivskuren i armen av en för honom okänd gärningsman på Karlsbergsgatan. Han blir också misshandlad genom en sårskada i handflatan. Mannen förs med ambulans till sjukhus, och en anmälan om grov misshandel samt misshandel skrivs. Polis har spårat i området med hund, men ingen misstänkt anträffas.

02.02 Stöld genom inbrott, Lärketorpsvägen, Trollhättan. Polis skickas till platsen där väktare ringer in om en man som varit inne på en godsmottagning. Väktaren observerar nu mannen som sitter i en bil. När polis anländer har mannen kört ner i diket med bilen, och vid kontroll sätter han sig till motvärn. Han tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning, trafikolycka genom att ha kört ner en skylt och våld mot tjänsteman. 

02.28 Rån, Mösseberg, Falköping. En pojke i 15-års åldern blir rånad av två för honom okända gärningsmän som kommit upp bakom honom. De hotar till sig hans väst, klocka och tröja. Pojken kontaktar polis och en anmälan om rån skrivs. Han har inte fått några fysiska skador i samband med rånet.

02.51 Trafikolycka, Gråhall, Hjo. En bilist kör in i ett träd, och polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Fyra personer har färdats i bilen, och två av dem kläms fast. Föraren. en man, förs med allvarliga skador i till sjukhus. Även passagerarna, två kvinnor  och en man skadas och förs till sjukhus. Föraren är nu misstänkt för grovt rattfylleri, vållande till kroppsskada och vårdslöshet i trafik.

05.48 Stöld genom inbrott, Gamla Vänersborgsvägen. Nolby, Alingsås. Polis skickas till platsen med anledning av ett pågående inbrott i en elektronikaffär. En bli lämnar platsen i okänd riktning med misstänkt stöldgods från affären, och flera polispatruller deltar i sökandet efter bilen, men varken den eller någon misstänkt anträffas. På plats konstateras att glas krossats, och gods tillgripits från butiken. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.