23 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland

22.09 Karlstad. Våld/hot mot tjänsteman. Då ordningsvakter ska omhänderta en person för fylleri flyger en annan man på vakterna. Denna blir då gripen missstänkt för hot mot tjänsteman sam våldsamt motstånd. Han blir även omhändertagen för fylleri enligt LOB. Mannen är i femtiofemårsåldern. Personen som från början skulle omhändertas, en man i fyrtiofemårsåldern blir därefter hanterad och tas om hand enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person. Händelsen inträffade i centrala Karlstad.

23.09 Karlstad. Hot mot tjänsteman mm. Man i fyrtioårsåldern omhändertagen för fylleri blir bojad av ordningsvakter. Misstänks för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman. Polis hämtar för LOB.

23.25 Sunne. Rattfylleri. Bil kört in i husväg i centrala Sunne. Föraren, en man i sjuttiofemårsåldern blåser postivt vid nykterhetstest och misstänks för grovt rattfylleri.

03.24 Kristinehamn. Brand. Larm om brand i lägenhet. Patrull upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet samt orosanmälan enligt SOL14 då det fanns underårigt barn på adressen.

Under natten har åtta personer omhändertagits för fylleri i Värmland.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.