23 oktober 07:36, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

22.07 Kumla. Drograttfylleri. Man i tjugoårsåldern omhändertagen misstänkt för drograttfylleri.

23.04 Örebro. Narkotikabrott. Påträffat ung pojke under arton år påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning. Orosanmälan till sociala myndigheter upprättad.

23.24 Örebro. Omhändertagen person. Man i sextioårsåldern avvisad från centrala Örebro efter att ha uppträtt aggressivt och sparkat omkring sig vid ett näringsställe. Avlägsnad och avsläppt på annan plats.

00.20 Örebro. A-traktorförare, femton år, misstänks för vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Polispatrull låg bakom en A-traktor som buskörde, sladdade i rondeller och körde betydligt snabbare än tillåtet. Förundersökning inledd gällande trafikbrotten. Fordonet taget i beslag för teknisk undersökning. Körkort/förarbevis omhändertaget. Kontakt med föräldrar.

01.12 Örebro. Ung kvinna under arton år omhändertagen för fylleri, hemkörd till vårdadshavare. Orosanmälan upprättad.

01.16 Örebro. Våld mot mot tjänsteman, fylleri. Man i tjugoårsåldern omhändertagen enligt LOB, misstänkt för våldsamt motstånd. Ytterligare en man i samma ålder omhändertagen enligt LOB vid samma tillfälle i centrala Örebro.

01.35 Nora. Rattfylleri. Person i artonårsåldern misstänkt för drograttfylleri efter kontroll i Pershyttan. Uppvisar tecken på narkotikapåverkan.Beslut kroppsbesiktning. Även misstänkt för narkotikabrott innehav.

01.48 Hallsberg. Trafikbrott. Kvinna, sexton år, misstänkt för olovlig körning. Kvinnan har framfört ett A-traktorregistrerat fordon som är manipulerat. En person befann sig i baksätet vilket inte ska vara tillgängligt i en A-traktor. Fordonet är därmed att betrakta som personbil för vilket föraren saknar behörighet. Misstänks därmed för olovlig körning. Fordonet i beslag

02.49 Örebro. Försvunnen person. Man i trettiofemårsåldern anmäld försvunnen. Omfattande sök insats inledd, pågår fortfarande.

Elva personer har under natten omhändertagits för fylleri i polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.