23 oktober 08:41, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-08:00:

Sedan midnatt har fyra personer i länet omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har också utfört kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon misstanke om brott. 

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

00:42 Olaga intrång, Härnösand
Polisen beordras till ett företag i Härnösand med anledning av att okänd gärningsperson olovligen ska ha tagit sig in på deras inhägnade område. Området genomsöks men någon gärningsperson återfinns inte. Eventuellt ska det även ha gjorts inbrott i en bil på platsen. Anmälan upprättas gällande olaga intrång och försök till stöld. 

00:55 Grovt olaga hot, Sollefteå
Polisen beordras till Sollefteå centrum med anledning av ett bråk. Två personer, två män i 30-årsåldern, grips misstänkta för grovt olaga hot då de misstänks ha hotat personer med ett tillhygge.

Efter förhör har åklagare beslutat att anhålla dem.

01:04 Trafikolycka, Sundsvall
Polisen larmas om en trafikolycka i Matfors. Enligt initiala uppgifter ska en fyrhjuling ha kolliderat med något, i nuläget oklart vad. Föraren, en man, förs till sjukvård med ambulans. Skadeläget är oklart. Polisen ska utreda olyckan. 

01:59 Mordförsök, Ånge
Polisen beordras till en ort i Ånge kommun med anledning av en skadad man. Mannen som är i 25-årsåldern, förs till sjukvård. Skadeläget är oklart. Det framkommer uppgifter om att okänd gärningsperson ska ha åsamkat honom skada med ett tillhygge. Polisen har hållit förhör och en förundersökning gällande mordförsök har inletts. Det finns ingen misstänkt eller frihetsberövad i nuläget.

Polisen håller förhör. En plats är avspärrad och brottsplatsundersökning ska genomföras.

03:54 Misshandel, Sundsvall
Polisen uppmärksammas på ett bråk i Stenstan. Tre män ska ha varit inblandade. Polisen tar upp en anmälan gällande misshandel. Det finns inga fler uppgifter i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.