25 oktober 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 65 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:50 Polisen larmades till en restaurang på Gamla torget i Norrköping med anledning av ett inbrott. Personen som larmade polis hade hört någon form av glaskross. Polis åkte till platsen. På plats påträffades en misstänkt gärningsperson, en man i 35-årsåldern som misstänks för stöld genom inbrott. Mannen var berusad och omhändertogs enligt LOB. Mannen ska höras senare.

00:35 Polisen larmades till Apelgatan i Norrköping med anledning av en brand. Det var en parkerad bil som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, det finns ingen misstänkt för brottet. Ingen person har skadats fysiskt.

03:06 Polisen larmades till en bostad i Borensberg, Motala, med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks för att ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 45-årsåldern, greps misstänkt för misshandel samt olaga hot. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador. Mannen var berusad och ska höras när han nyktrat till.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Presstalesperson Dennis Johansson Strömberg

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.