25 oktober 07:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:35 Polisen larmades till Skogsvägen i Strängnäs med anledning av en brand. Det var en soptunna som brann. Ingen person skadades fysiskt, händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

04:23 Polisen larmades till en bostad i Fröslunda, Eskilstuna, med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks för att han misshandlat en kvinna han har en relation med. Polis åkte till platsen och mannen greps misstänkt för misshandel. Den gripne är i 50-årsåldern. Kvinnan ska inte ha fått allvarliga fysiska skador, hon var vaken och talbar. Mannen var berusad och har inte hörts formellt ännu.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.