26 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är på plats.

00.40 Trollhättan, bilbrand
Vid Karlstorpsvägen börjar det brinna i en parkerad bil. Räddningstjänsten släcker och branden misstänks vara anlagd. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.46 Göteborg, försök till grov stöld
En allmänhet ringer till polisen och uppger att det är personer vid Vårmånadsgatan i Kortedala som stjäl solcellspaneler och lastar in dessa i en skåpbil. Polis kommer till platsen och två män springer från platsen. En av personerna grips och den andre kommer undan. Polisen anträffar solcellspaneler både i och utanför skåpbilen. Polisen skriver en anmälan gällande försök till grov stöld. 

02.36 Mölndal, brand
Polkis och räddningstjänst som larmas till Hällesåkersvähgen med anledning av att en parkerad A-traktor fattat eld. Denna stod på laddning när det började brinna. Ingen misstanke om brott.

02.42 Göteborg, bilbrand
Polis och räddsningstjänst larmas till Kryddvägen i Lövgärdet med anledning av att en parkerad bil börjat brinna. Branden misstänks varta anlagd och polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

04.02 Göteborg, stöld genom inbrott
Polis larmas till Lillekärr Norra med anledning av ett pågående inbrott i ett förråd tillhörande en målerifirma. När polis kom till platsen var tjuvarna borta och oklart vad som saknas. 
Vid 05.28 larmas polisen till samma adress med anledning av att tjuvarna kommit tillbaka till adressen och stulit mera saker. Ingen gripen.

06.16 Göteborg, trafikolycka
Vid Hjalmar Brantingsgatan är det två bilister som kolliderar. Inga allvarliga skador men trafiken påverkas. Oklart om någon är avförd till sjukhus.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.