28 oktober 06:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser

00:00 Misshandel, relation Polisområde Halland
Polis larmades till en adress i Polisområde Halland med anledning av en misshandel i relation. Enligt uppgifter till polisen ska en man ha misshandlat sin sambo genom att ha suttit på henne och utdelat slag mot ansiktet. Polis kom till platsen och tog upp två anmälningar om misshandel då kvinnan tidigare varit utsatt för våld av mannen. 

00:00 Misshandel, relation Polisområde Halland
En man ska enigt uppgifter till polisen tvingat in sin flickvän i en bil och slagit henne, kvinnan ska även ha blivit sparkad i magen. Mannen som är i 20-årsåldern greps av polis som kom till platsen. Vi en närmare undersökning av bilen hittades en mindre mängd narkotika som togs i beslag.  

01:26 Olaga hot, Skadegörelse, Hylte
En familj på Björkgatan i Hylte fick två stena inkastade i sin bostad genom två fönster i bostaden. En bil försvann snabbt från platsen. Son i familjen har tidigare blivit hotad och möjligen kan detta ha samröre med detta hot. Polis på plats tog upp en anmälan om olaga hot samt skadegörelse är upprättad. 


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.