29 oktober 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

23.01 Göteborg, misshandel
På Wieselgrensplatsen har en man i 35-årsåldern blivit misshandlad. Han blev slagen flera gånger i huvudet av en annan man som sen lämnade platsen. Den misshandlade mannen fördes i ambulans till Sahlgrenska sjukhuset med sårskador i huvudet. Den misstänkte är känd men inte gripen i nuläget.

03.49 Borås, drograttfylleri m.m.
I Bergsäter stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 30-årsåldern, saknade körkort och visade tecken på narkotikapåverkan. I bilen hittades även misstänkt narkotika som togs i beslag. Han fick följa med för provtagning och rapporterades för drograttfylleri, grov olovlig körning samt innehav av narkotika.

05.03 Stenungsund, bilbrand
På Solgårdsterassen har vittnen sett hur två svartklädda personer lämnat platsen efter att flera bilar börjat att brinna på en parkeringsplats. Sammanlagt blev sex bilar skadade i branden. Polisen sökte i området med bland annat hund men ingen misstänkt har ännu gripits. En anmälan om grov skadegörelse genom brand har upprättats. 

Misshandel i relation - Polisområde storgöteborg
Under natten sprang en kvinna in till sin granne efter att ha blivit misshandlad av sin man. Polis larmades till platsen och mannen kunde gripas i bostaden. Parets barn bevittnade händelsen och därför skrevs en anmälan om barnfridsbrott samt misshandel. Kvinnan ska inte behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.