Uppdaterad 31 oktober 07:13

31 oktober 06:39, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Nedan följer en sammanfattning av händelser i länet.

19.54 Brand, Frennarp, Halmstad. Larm inkommer om brand i ett garage intill en villa. Samtliga personer i villan är ute ur den, men en av dem har fått rökskador. Polis, räddningstjänst och ambulans skickas till platsen. Orsaken till branden har varit en kortslutning i ett elskåp.

21.46 Misshandel, Furet, Halmstad. Polis skickas till en bostad där en man enligt uppgift blivit misshandlad av en annan man. När polis anländer finns båda kvar på platsen, och man griper en av dem som misstänkt för misshandel. Det finns inga uppgifter om att den misshandlade mannen behövde i vård i anslutning till händelsen.

04.20  Stöld, Nyatorp, Halmstad. En inringare till polisen har sett en man försöka få loss en damcykel med en vinkelslip. Mannen lyckas dock inte, utan bär i stället med sig cykeln. Polis som kommer till platsen kan säkra en man, som först springer i från patrullen. Mannen har cykeln och är nu misstänkt för stöld av cykeln, häleri av en vinkelslip och narkotikabrott genom innehav. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.