31 oktober 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Brand, Timrå:
Larm om brand i en personbil på Timrå industriområde. Ingen person uppges ha kommit till skada. Polispatrull beordras till platsen. Bilen och brandplatsen dokumenteras och förhör hålls. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

23:44 Olovlig körning, Örnsköldsvik:
Vid stopp och kontroll av en A-traktor framkommer att föraren, som är minderårig, inte har behörighet att köra. Vårdnadshavare kontaktas. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

23:48 Brand, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Sundsbruk med anledning av brand i en personbil. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan gällande brand utan misstanke om brott upprättas.

03:23 Drograttfylleri, Sundsvall:
Vid stopp och kontroll av en personbil i Stenstan misstänk förare, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Föraren saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande drograttfylleri, olovlig körning samt ringa narkotikabrott upprättas.

En passagerare i bilen misstänks för tillåtande av olovlig körning.

Övrigt:
Polisen har även under natten utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.