Uppdaterad 31 oktober 08:10

31 oktober 08:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser

07.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Sex personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.36 Polislarmades med anledning av en misshandel på en adress i Sävsjö. En person, en man i 20-årsåldern, hade blivit misshandlad med slag mot överkroppen. Ambulans kallade till platsen och personen kontrollerades. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuellt skadeläge.
Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt för brottet.

23.55 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i en personbil, parkerad på Trädgårdsgatan i Nässjö. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand.

02.55 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i Korsberga, Vetlanda. Larmet hade tagits emot av väktare som, genom kamerabevakning, sett att minst två personer befunnit sig inne på inhägnat område och lastat gods i en skåpbil. Flera polispatruller beordrades till platsen och till närliggande område. När polis kom fram fanns inga misstänkta personer eller fordon kvar.
Det är i nuläget oklart exakt vad som har stulits men bland det stulna godset ska finnas elcyklar, motorsågar och kikare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.