Uppdaterad 31 oktober 20:20

31 oktober 17:47, Övrigt, Nässjö

Avspärrat villa i Nässjö kommun

Flera polispatruller beordrades 11:45 till en adress i Nässjö kommun med anledning av ett ärende där någon inte mådde bra psykiskt. På platsen anträffades två skadade personer, båda fördes till sjukhus i ambulans.

Polisen kommer att utreda händelsen. Platsen har spärrats av och polisens kriminaltekniker kommer att utföra en brottsplatsundersökning för att klarlägga vad som inträffat.

20:18 Det är klarlagt att den man som fördes till sjukhus med olika skador samt hjärtstop inte kunde räddas till livet. Den andra personen, en kvinna, vårdas på sjukhus med skador från ett vasst tillhygge. Anhöriga är underrättade.

 Uppdatering 20:20

Polisens tekniker har arbetat klart på platsen i sitt sökande efter spår. Vad detta har gett har polisens presstjänst inte kunskap om. En del av arbetet har gått ut på att utesluta inblandning av tredje man i händelsen.

Det fortsatta arbetet sker enligt jourhavande förundersökningsledare i en brottsutredning för att klarlägga vad som inträffat och hur. Byggnaden är fortsatt avspärrad.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.