05 oktober 07:07, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av de ärenden som vi har hanterat.

Rattfylleri, Örebro kl. 00.26

En man i 25-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad, i sin bil, i Adolfsberg. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott. Polisen har tagit mannens bil i beslag för att förhindra fortsatt brottslig färd.

Narkotikabrott, Hallsberg kl. 02.35

En man i 50-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk i Vretstorp och han fick åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Narkotikabrott, Örebro kl. 04.40

En man i 25-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk vid Bromsplan och han fick åka med patrullen för provtagning. Resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Trafikbrott, Kumla kl. 04.49

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad, i sin bil, i Brändåsen.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskada, vi har omhändertagit en person med anledning av LOB, vi har hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa och vi har kontrollerat 12 personer eller fordon.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.