07 oktober 07:37, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av de händelser som vi har hanterat.

Rattfylleri, Hällefors kl. 23.31

En bilist har kört av vägen utefter Lv244 i höjd med Hammarn. Bilisten, en man i 25-årsåldern, är förd med ambulans till sjukhus med oklara skador. Polisen misstänker att han var påverkad under bilfärden och han blir misstänkt för rattfylleri.

Trafikolycka vilt, Laxå kl. 01.06

En bilist har kört på en älg utefter E20 i höjd med Borasjön. Bilisten är förd med ambulans till sjukhus med smärtor i nacken och älgen är avlivad på platsen på grund av dess skador.

Rattfylleri, Kumla kl. 04.07

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull i Prästgårdsskogen. Resultatet på provtagningen får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri och ringa narkotikabrott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sju viltolyckor utan personskada, två trafikbrott och vi har genomfört nio kontroller av personer eller fordon i länet.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.