01 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22.26 Uddevalla, inbrott
Vittnen ringer om ett inbrott på Gustafsbergs Badrestaurang. Någon hade krossat en ruta och tagit sig in och efter en stund lämnade fyra män platsen i en bil. Det är i nuläget oklart vad som stulits men en anmälan om inbrottsstöld har skrivits. Ingen gripen.

22.52 Borås, drograttfylleri
På Brämhultsvägen stoppas en mopedist för kontroll. Förare är en man i 30-årsåldern som är märkbart påverkad av narkotika. Det hittas även narkotika på honom. Han tas med för provtagning och han rapporteras för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

04.09 Göteborg, inbrott
På Danska vägen har det varit inbrott i ett café. Någon har slagit sönder en fönsterruta och tagit sig in i lokalerna. Polisen har varit på plats och bland annat spårat med hund men ingen misstänkt har gripits. I nuläget är det oklart vad som stulits. Anmälan om stöld genom inbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.