01 september 07:54, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:52 Polis larmades till en adress i Eksjö med anledning av bråk i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en man i 50-årsåldern, misstänkt för misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 50-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. 

00:06 Polis larmades till en ort strax utanför Vetlanda med anledning av skrik och bråk i en villa. När polis anlänt till platsen greps en man i 30-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott. Mannen har under natten anhållits av åklagare och ärendet är därmed åklagarlett. Frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren. Brottsoffret ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.