10 september 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson på plats.

22.19 Halmstad, trafikolycka
Vid Strandvallen, Vallås är det en passagerare på en MC som trillar av i samband med att föraren stegrar MC:n. Passageraren, en man i 20-årsåldern klagar på smärtor i ben och rumpa. Han är vaken och talbar i ambulansen på väg till sjukhus. Föraren avvek från platsen.

23.24 Falkenberg, våld/hot mot tjänsteman
På länsväg 747 påbörjar en polispatrull ett förföljande efter två personer i en falskskyltad personbil. Nästan omgående försöker föraren i bilen preja polisbilen och båda bilarna stannar. Föraren i bilen grips misstänkt för våld mot tjänsteman och drograttfylleri. Passageraren omhändertas för kroppsbesiktning misstänkt för narkotikainnehav och narkotikabrott eget bruk. Bilen tas i beslag och båda misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Båda misstänkta är i 20-årsåldern. Ingen person har kommit till skada.

07.21 Halmstad, skadegörelse
Vid Frennarps Byskola är det en man som krossar två rutor på skolan genom att kasta sten på rutorna. Han blir påkommen av ett vittne och springer från platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.