10 september 07:56, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till lördag polisområde Örebro

22.33 Örebro. Misshandel. En kvinna i tjugoårsåldern blir påhoppad av en man i femtioårsåldern som utsätter kvinnan för ett grepp som klassas som misshandel. Patrull upprättar anmälan.

22.58 Askersund. Misshandel. En hel del ungdomar ute på byn, en hel del fylleri och slagsmål. Polispatrull på plats kontaktar ett flertal föräldrar/målsmän. En ung man under arton år utsatt för misshandel. Uppvisar en del skador. Upprättat anmälan misshandel. Ej känd gärningsman.

23.39 Karlskoga. Våld/hot mot tjänsteman. Man i trettioårsåldern bråkar krog i centrala Karlskoga. Gör sig skyldig till våld och hot mot tjänsteman. Omhändertagen och bojad med hand- och fotfängsel. Misstänkt för våld mot tjänsteman, hot mot tjänsteman, ringa narkotikabrott eget bruk samt våldsamt motstånd. Mannen omhändertagen för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

00.33 Karlskoga. Fylleri. Man i trettiofemårsåldern om händertagen för fylleri på krog. Uppträdde stökigt och blev därför belagd med handfängsel. LOB.

02.18 Kumla. Brott mot knivlagen. Patrull påträffar person i femtonårsåldern som upplevs påverkad. Anmälan ringa narkotikabrott eget bruk samt brott mot knivlagen.

03.00 Hallsberg. Brand. Större lada i Pålsboda, fullt utvecklad brand. Nära bostadshus. Innehöll bland annat fordon och foder. Anmälan brand utan misstanke om brott.

04.14 Örebro. Brand. Brand i bil på Sörby. Bil på gatan i brand. Ytterligare två bilar skadade i branden. Anmälan brand utan misstanke om brott.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.