10 september 08:40, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till lördag polisområde Dalarna

23.54 Avesta. Rattfylleri. Man i fyrtioårsåldern misstänkt för rattfylleri- och drograttfylleri, grov olovlig körning samt narkotikabrott eget bruk. Stoppad för kontroll i centrala Avesta.

00.40 Borlänge. Rattfylleri. Man i tjugofemårsåldern misstänks för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk.

01.21 Falun. Sexuellt ofredande. Två män i tjugofemårsåldern misstänks för sexuellt ofredande av två kvinnor på en krog i centrala Falun under natten. De två utsatta kvinnorna är i artonårsåldern.

01.51 Borlänge. Trafikbrott. Man i femtioårsåldern visar upp ett ogiltigt körkort vid kontroll. Körkortet visar sig vara återkallat varvid mannen misstänks för grov olovlig körning.

02.27 Mora. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern uppvisar drogtecken vid kontroll av bil. Även bilens förare, en kvinna i samma ålder misstänks för påverkan och därmed för rattfylleri. Mannen misstänks för narkotikabrott eget bruk samt överlåtelse.

03.34 Ludvika. Misshandel. En man och en kvinna som tidigare varit i ett förhållande i bråk. Mannen och kvinnan anmäler varandra för misshandel. Båda två misstänks för barnfridsbrott då barn varit närvarande vid bråket.

04.55 Orsa. Stöld, inbrott, narkotikabrott. Kvinna i femtioårsåldern gripen misstänkt för stöld genom inbrott samt narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte.

Mycket småstök, kontroller, fylleri och småbråk i polisområdet under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.