11 september 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Nedan följer en sammanfattning över nattens händelser

02:21 Trafikolycka, Skövde
Polis, ambulans och räddningstjänst larmades om en trafikolycka på Skövdevägen. När räddnings personal var på plats anträffades fyra personer svårt skadade, samtliga är förda till sjukhus.
Bilen är tagen i beslag för vidare utredning en anmälan om vårdslöshet i trafik är upprättad. Inga ytterligare uppgifter om skadeläget för personerna finns just nu tillgängliga. 

02:40 Vapenbrott, Uddevalla
Ett larm om inbrott på Norgårdsvägen fick en väktare att rycka ut. På plats såg väktaren att det var fler skotthål i rutorna på fastigheten, det fanns även skotthål i en bilruta, Polis kallades till platsen. Det kunde konstateras att någon okänd gärningsperson avlossat ett flertal skott på platsen mot byggnader och fordon, upp åt ett 30-tal skott bedöms ha avfyrats mot byggnader och fordon. En anmälan om vapenbrott är upprättad och det kommer med all säkerhet att tillkomma ytterligare brottsrubriceringar i ärendet framgent.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.