11 september 07:15, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro

22.51 Nora. Olaga hot. En man i fyrtioårsåldern gripen misstänkt för att ha hotat en person i nära relation. Även misstänkt för barnfridsbrott och ringa narkotikabrott eget bruk. Numera anhållen.

23.43 Örebro. Rattfylleri. Man, tjugo år misstänks för drograttfylleri efter kontroll i Tybble,

00.36 Örebro. Trafikbrott. Ordningsbot hög musik utfärdad till fordonspassagerare i artonårsåldern. Fordonet störde omgivningen i centrala Örebro.

03.03 Karlskoga. Rattfylleri. Kvinna i artonårsåldern misstänkt för drograttfylleri. Beslut om kroppsbesiktning efter kontroll.

04.47 Degerfors. Stöld genom inbrott. Larm om inbrott i lokal tillhörande kommunen. Konstaterat inbrott, ej anträffat gärningsmän, oklart vad som stulits i nuläget. 

I övrigt många samtal om störande musik från högtspelande fordon i bland annat Örebro.

Flera personer avlägsnade från centrala Örebro i enlighet med PL13§ (avvisande eller avlägsnande av person för att denne stör eller hotar allmän ordning)

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.