11 september 07:59, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till söndag polisområde Dalarna

00.18 Borlänge. Man i tjugoårsåldern gripen av ordningsvakt misstänkt för våld mot tjänsteman. Polis upprättat anmälan om misshandel. Omhändertagen enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

00.51 Mora. Man i tjugoårsåldern misstänkt för sexuellt ofredande efter att ha tafsat på kvinna i samma ålder upprepade gånger. Man även omhändertagen för LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

02.43 Falun. Misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänkt för misshandel av målsägande i trettioårsåldern. Misshandel ska ha skett i anslutning till krog i centrala Falun. Gärningsman avlägsnad från platsen.

03.11 Ludvika. Skadegörelse. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för skadegörelse och olaga intrång. Kvinnan misstänks ha berett sig tillträde till lokal tillhörande kollektivtrafik genom att krossa en ruta.

I övrigt mycket fylleri, ringa misshandel samt allmänt stök.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.