13 september 07:39, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00:08 Polis och ambulans beordrades till ett företag på Fjädervägen i Strängnäs med anledning av en arbetsplatsolycka. En arbetstagare ska ha skadat sig i samband med användning av en truck. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om arbetsplatsolycka samt vållande till kroppsskada. Målsägande, en man i 30-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Frågor om skadeläget hänvisas till sjukvården.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.