13 september 16:39, Skadegörelse, Partille

Blodig man gripen i Sävedalen.

Polisen får en ett samtal från Brattåsvägen i Sävedalen. En boende där har haft en blodig man som tvingat sig in i hennes bostad. Han var bra inne en kort stund och säger sedan "ring polisen". Mannen uppgavs vara blodig på armar och händer, samt en sårskada på armen/handen. Lägenhetsinnehavaren låser in sig och ringer polisen. Han var möjligen påverkad av något. 

Kort därefter så kommer det in fler samtal från personer som sett mannen, han har även varit och ryckt i dörrar mm. Någon uppger även att han blivit jagad av en blodig man. Mannen var senast synlig springande mot Ugglumleden. Mannen ska även ha tillgripit en telefon i en bostad. 

Polis åker mot platsen och man finner mannen vid Tunvägen. Mannen är uppenbart påverkad, troligen av narkotika. Han grips misstänkt för skadegörelse, narkotikabrott mm men kommer först att föras till sjukhus för vård då det gäller den sårskada han har på en arm/hand. Skadan har troligen uppkommit då mannen slog sönder ett fönster.  

Polisen samlar fortfarande in inforamtion på platsen. Den misstänkta mannen är i 35- årsåldern.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.