17 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av nattens händelser.

22.13 Halmstad, grov misshandel
På Vallgatan har en man i 55-årsåldern blivit misshandlad. En annan man har slagit och sparkat honom i ansiktet och sen lämnat platsen. Han fördes till sjukhus i ambulans med skallskador. Vittnen ringde polisen som kunde ge ett signalement på den misstänkte som gjorde att polisen kunde gripa honom i närområdet. Den gripne är i 25-årsåldern.

02.38 Åsa, misshandel
Vid folkhögskolan har har tre män i 20-25-årsåldern anmält att de blivit attackerade av en annan man. En av dem ska bland annat blivit slagen i huvudet. Ingen av dem ska ha behövt uppsöka vård. Tre anmälningar är gjorda om misshandel, ringa misshandel samt ofredande. Ingen misstänkt i nuläget.

02.59 Halmstad, stöld genom inbrott
I Simlångsdalen har någon tagit sig in i en bostad genom att bryta upp en altandörr. I bostaden har man försökt att få upp ett vapenskåp men inte lyckats med det. Oklart om man fått med sig något annat. Inbrottet upptäcktes när man ägaren kom hem under natten. En teknisk undersökning kommer att göras under dagen. Anmälan om stöld genom inbrott.

03.44 Halmstad, rattfylleri m.m.
På På Kristinehedsvägen stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 25-årsåldern, saknade körkort och blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Han togs med för provtagning och misstänks nu för grovt rattfylleri samt grov olovlig körning. Efter provtagningen omhändertogs han för fylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.