18 september 01:49, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:37 - Trafikolycka. Föllinge, Krokom

Polis kallas till en trafikolycka där en personbil kört av vägen. En person i fordonet blir misstänkt för att vara påverkad av narkotika och medtas till provtagning. Polis skriver anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk. 

00:02 - Misshandel. Krokom

Polis kallas till en adress där en man misshandlat en kvinna. Polis griper mannen och för honom till polisstationen för vidare utredningsågärder och åklagarkontakt. Kvinnan förs till sjukhus med ambulans för kontroll.

00:50 - Arbetsplatsolycka. Östersund

Polis möter upp en kvinna på sjukhuset som varit med om en olycka på arbetet. Klämskada på en hand är det som inträffat. Polis skriver anmälan gällande arbetsplatsolycka och håller förhör. 

01:49 - Lugnt i länet

04:13 - Fortsatt lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.