18 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser.

16.43 Lysekil, arbetsplatsolycka
På Preemraff har en man i 60-årsåldern ramlat ner från ett lastbilsflak och brutit foten. Han fördes till sjukhus i ambulans och en anmälan om arbetsplatsolycka har skrivits.

20.23 Lidköping, rån
På Skaragatan har en man i 20-årsåldern under knivhot blivit rånad på sin cykel. Det var flera män som försvann från platsen med cykeln. Inga personskador och ingen gripen i nuläget. 

20.43 Dals-Ed, brand
På Gröne Backe camping har en gasolflaska exploderat i en husbil/husvagn och det har börjat att brinna. Branden spred sig och sammanlagt har tre husbilar/husvagnar blivit skadade varav två helt utbrända. Fem personer, två vuxna och tre barn, fick föras till sjukhus men ingen var allvarligt skadad. Det rörde sig om lättare brännskador och att någon andats in rök. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet och vållande till kroppsskada har upprättats. Oklara uppgifter om det varit husbilar eller husvagnar som brunnit. Polisen ska under dagen åka till campingen för att få fram fler uppgifter.

01.24 Ale, rattfylleri
På E45 i Alafors stoppades en bilist för kontroll. Föraren, en man i 35-årsåldern, blåste positivt och fick följa med för vidare provtagning på polisstationen. Han rapporterades för rattfylleri.

Misshandel i relation - Polisområde Älvsborg
Under natten har en kvinna ringt polisen då hon blivit misshandlad av sin sambo. Sambon har slagit sönder lägenheten och hon har även slagit målsägaren i ansiktet samt tagit stryptag. Den misstänkta kvinnan lämnade lägenheten men kunde senare gripas av polis misstänkt för misshandel. Inga skador som föranledde sjukhusvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.