19 september 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

Skottlossning Norrköping - ingen skadad

02:53 Polisen larmades till en adress i Hageby, Norrköping, med anledning av en skottlossning. Flera polispatruller åkte till platsen och kunde konstatera att en skottlossning hade inträffat. I samband med detta har en fastighet skadats.

Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till fysisk skada. Händelsen rubriceras som grovt vapenbrott och grovt olaga hot, det finns ingen misstänkt för brotten.

Den misstänkta brottsplatsen spärrades av. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.