Uppdaterad 02 september 20:20

02 september 16:22, Trafikkontroll, Jämtlands län

Resultat av polisens arbete i trafiken.

Under eftermiddagen har polisen kontrollerat trafiken i länet. Nedan följer ett urval av resultatet:

Vid stopp och kontroll av en personbil på E45 Furulid, Rannåsen i Östersunds kommun utfärdades ordningsbot för hastighetsöverträdelse då föraren kört 109 kilometer i timmen på 90-sträckan. 

Vid stopp och kontroll av en personbil på E45/Krokvägen i Lits centrum, utfärdades ordningsbot till föraren då denne använt mobiltelefon under färd.

Vid stopp och kontroll av en personbil på E45 Nyvik, Kyrkås, Östersunds kommun utfärdades ordningsbot till föraren som kört 117 kilometer i timmen på 90-sträckan. 

Vid en trafikkontroll i Täxan, Ström, Strömsund utfärdades sju ordningsbot för hastighetsöverträdelser. Uppmätta hastigheter var mellan 70 och 89 på 60-sträckan.

Uppdatering 20:20: 

Vid en kontroll på Nybyvägen i Lits centrum utfärdades fyra ordningsbot för hastighetsöverträdelser. En flygande besiktning utfördes. 

Vid en trafikkontroll på E45 i Lit utfärdades tre ordningsbot för hastighetsöverträdelser. En kvinna rapporterades också för olovlig körning då hon saknade behörighet att köra. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.