20 september 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Johnny Gustafsson.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

04:37 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ekbacken i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska två parkerade bilar ha börjat brinna. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Räddningstjänsten släckte branden och förhindrade spridningsrisk. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.