21 september 07:09, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en mycket lugn natt i länet. Nedan följer en del av de händelser som vi har hanterat.

Trafikolycka, smitning från, Degerfors kl. 22.19

En bilist har kört på ett teleskåp och har därefter lämnat platsen i sin bil. Polisen har varit på plats för att få uppgifter om vad som har hänt och man skriver en anmälan om smitning från trafikolycka. Ingen person blev skadad i samband med olyckan.

Rattfylleri, Karlskoga kl. 22.29

En man i 60-årsåldern är misstänkt för att ha kört bil, i Rävåsen, i påverkat tillstånd. Mannen är misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Stöld/inbrott , Örebro kl. 23.31

En okänd person har slagit sönder en ruta in till en bostad i Örnsro men personen har troligtvis inte varit inne i bostaden. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Stöld, Örebro kl. 00.18

En eller flera okända personer har slangat diesel från ett arbetsfordon på Aspholmen. Polisen har varit på plats och tagit en del saker i beslag och man skriver en anmälan om stöld.

Rattfylleri, Örebro kl. 02.13

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Norra bro. Även passageraren, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för brott då han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Resultatet på provtagningarna får visa om de båda har gjort sig skyldiga till brott.

Utöver detta har vi bland annat hanterat en viltolycka utan personskada och två trafikbrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.