21 september 07:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Angelica Israelsson Silfver och Monica Bergström. Till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:31 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Ebba Ramsays väg i Jönköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, mindre viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.