Uppdaterad 23 september 13:53

23 september 00:29, Försvunnen person, Uppsala

Polisen söker efter en kvinna som är anmäld försvunnen.

Polisen söker efter en kvinna född -75 som är anmäld försvunnen. Kvinnan lämnade mest troligt sin arbetsplats på Slädvägen på en blå damcykel vid 15:30-tiden på torsdagen, för att ta sig till en adress på Gotlandsresan i Uppsala.

Det finns i nuläget ingen misstanke om brott bakom försvinnandet.

Polisen är angelägen om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du uppgifter om vart kvinnan befinner sig? Ring polisen på 112.

Uppdatering, kl 12:27

Den senaste iakttagelsen av kvinnan är från klockan 15:13 på torsdagen då hon sågs på en övervakningskamera i höjd med Gottsunda Allé 16 cyklandes i riktning mot Dag Hammarskjölds väg.

Polisen är fortsatt väldigt angelägna om tips och iakttagelser från allmänheten. Har du uppgifter om vart kvinnan befinner sig? Ring polisen på 112.

Uppdatering, kl 13:53

Kvinnan är anträffad och vid liv. Hon hittades av en nära anhörig och är nu på väg tillbaka till sitt hem. Kvinnan ska må bra och inte vara i behov av sjukhusvård.

Polisen misstänker inget brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.